logo B&B Plant

scroll naar beneden

B&B Plant

Onder het thema JUST TERRACE voeren wij een attractieve productlijn ministam, geschikt voor terras en balkon. Deze productlijn bestaat uit een assortiment van bloeiende en bladattractieve ministam-producten, die in verschillende tijdsvensters in wisselende samenstelling beschikbaar zijn. Het is een typische terrasplant in zijn gebruik en een waardevolle aanvulling op het traditionele kuipplanten-stam-assortiment.

B&B Plant is een modern bedrijf gespecialiseerd in de kweek van ministam. De keuze voor één productprofiel, heeft het voor ons mogelijk gemaakt om verregaand te mechaniseren. Dit resulteert niet enkel in een uiterst effectief productieproces, het borgt gelijktijdig de uniformiteit en een hoge kwaliteitsstandaard van ons product.

Ons productiebedrijf bestaat uit 4,5 ha. containerveld en 1.5 ha. folie/kas, waarop wij jaarlijks ca. 350.000 ministam produceren. Wij werken consequent aan een verdere verbetering van de balans van 'bloeiende' en 'bladattractieve' (evergreen) variëteiten. Het biedt onze klant een attractief en onderscheidend assortiment ministam, variërend in samenstelling gedurende het verkoopseizoen.


Foto van Eugene Breukers

Eugéne Breukers
Verkoop

Foto van Roel Breukers

Roel Breukers
Productie

Assortiment

JUST TERRACE (c3)

pot c3  •  eenjarig  •  kroonhoogte 50cm

Klik voor volledig assortiment


JUST TERRACE XXL (c9)

pot c9  •  tweejarig  •  kroonhoogte 50cm

Presentatie

Product presentatie

Wij werken actief aan de communicatie richting de consument. Dit heeft geresulteerd in een onderscheidende POS-presentatie voor zowel vakmarkt als bouwmarkt. De toepassing van het ministam-product in combinatie met beleving is leidend op etiket, potcover en POS-materiaal.


Palet presentatie vakmarkt

CC presentatie bouwmarkt
Contact

B&B Plant BV

Grubbenvorsterweg 26a, 5973 NB Lottum
+31 (0)77 327 80 80
+31 (0)77 327 80 89
Breukers@bbplantbv.nl
Facebook.com/BBPlant

Aarzel niet om te bellen, of stuur ons een bericht: